Bijzondere dag met genezingen en reddingen -22-7-15

image1.JPGimageWoensdag 22 juli was weer een bijzondere dag in Rotterdam, maar zijn alle dagen waar we eropuit trekken dat niet? Met on totaal 16 man gingen we de straat op. Opnieuw een nieuw lid die we konden kickstarten: Sharon Scott. We konden haar benen verlengen en haar ‘tot Jezus leiden’ in het rollenspel. Tijdens de voorbereidingen kwamen er twee mensen binnen, die vaker in de Bron komen en daar koffie krijgen. De man wit zich al gered en was ook al volwassen gedoopt, Rita, van Belgische oorsprong wist dat ze naar de hemel zou gaan, omdat ze katholiek was. We konden haar, middels het script van het hart tot Jezus leiden!

Toen gingen we op pad, wederom in 4 groepen:

De groep van de Frits Ruysstraat werd versterkt met arthur Eyongo, van het Levende Brood uit Dordrecht, die helaas na een uurtje al weer weg moest. We bezochten de New Age winkel, waar we nieuwe kaartjes achterlieten. Aan die kant van de straat was het erg rustig, zodat we na een uurtje de netten aan de andere kant uitwierpen. Daar is het wat drukker. We konden zes mensen tot Jezus leiden. We werden erg geconfronteerd met afgoderij. Iemand bleef bij de goden van zijn voorouders. Iemand anders vertelde dat zij haar kindje aan een demon had opgedragen. Marianne kon voor haar bidden. Van tante Josien hadden we mooie lucifersdoosjes gekregen, waarin een schelpje zit, waarin een parel is vastgeplakt. We konden er twee aan dames uitdelen, die ernstig beschadigd waren, met de boodschap dat we waardevol zijn in Gods ogen. Ze waren ontroerd.
image3.JPG
De Groene Passage meldt, middels Corrie:
Vandaag mocht ik een Jood, twee moslims, een Griek en een oude man tot de Heer leiden. De Joodse man zag dat ik een menorah-hanger aan mijn ketting droeg ! Hij reageerde daarop en tot mijn verrassing zei hij dat hij Joods was, waarop ik mij verootmoedigde en hem mijn verontschuldigingen aanbood voor wat het Joodse Volk aangedaan is in de oorlog en door de hele diaspora heen door de kerken door alle eeuwen heen ! Ik zei hem dat hij één van Gods Chosen People is en dat God een Plan heeft met Zijn Volk ! Dit vond hij allemaal heel goed om te horen en ik mocht met hem het Zondaarsgebed bidden en hem tot Jezus leiden in het Engels. Hij woont op Haïti. Morgen vertrekt hij naar Amerika.
Ik mocht een moslim samen met zijn zoon tot Jezus leiden. Samen baden zij het zondaarsgebed. De vader was diep onder de indruk van wat er in de koran staat over Jezus, hoe de Ruach haKodesh (Heilige Geest) Jezus in de moederschoot ‘geblazen’ heeft, (zoals het ongeveer in de koran staat). Dit heeft hem aan het denken gezet, dat hier meer aan de hand is dan dat Jezus alleen maar een profeet is. Ik heb hem aangeraden hierover in de Bijbel te gaan lezen ( wat hij al eens deed samen met een vriend van hem). Ik heb ze uitgenodigd voor Kom en Zie. Samen met zijn zoon mocht ik hem tot Jezus leiden. Ze waren zichtbaar blij en bedankten mij voor het fijne gesprek. De Griekse man was traditioneel orthodox, ook hem mocht ik tot Jezus leiden. Ook hij was duidelijk aangeraakt en blij. De oude man wilde graag discussiëren, maar uiteindelijk bad hij het zondaarsgebed mee. Hij was zichtbaar aangeraakt. Bij allen gebruikte ik het script van het hart. De anderen, Yvonne en Rob hebben ook nog een mevrouw tot Jezus geleid en gezaaid.

Hierbij het verslag van het bushokje op woensdag 22 juli, door Janneke van Doodewaard

Er kwamen 8 mensen tot Jezus. In het zicht van het bushokje zat een vriendelijke man op een bankje. Ingrid ging naast hem zitten en leidde hem tot Jezus.
Bij het bushokje aangekomen kwamen er al gauw mensen langs, die open stonden voor het evangelie. Zo kwamen een tante en nicht tot Jezus. De nicht was erg enthousiast, omdat een neef haar net via de telefoon een filmpje over Jezus had gestuurd met de vraag of zij een ontmoeting met Jezus zou willen.
Later kwamen een dochter en vader apart van elkaar tot geloof. Ook enige tijd later een echtpaar, die in de kerk kwamen.
Velen beloofden naar Kom en Zie te komen. Daarbij was gastvrouw Isabel een goede hulp om mensen over de drempel te krijgen.
Ook werd er nog een vrouw op een bankje tot Jezus geleid.
Al met al weer een rijke oogst voor het Koninkrijk van onze Heer.

Last but not least het verslag van de groep bij de Goudse singel:
Daniel Oostendorp vertelt: Er zijn veel dingen gebeurd vandaag. Wat er uit sprong was dat een mevrouw in Scootmobiel werd genezen van artrose en rugpijn. Zonder pijn kon ze bewegen en nam Jezus aan. Zie hier de video: http://youtu.be/m6pMEjc6vw0
God genas knie, schouder, arm en allergie van marokkaanse man.
Rugpijn genas, bij vriendin groeide been aan. Voor jongen 12 jr. Kreeg ik Woord van Kennis.Hij nam Jezus aan. Veel genezingen en 6 personen namen Jezus aan.

Mirjam vertelt: Weer 2 jonge mensen gaven hart aan Jezus en heb ze uitgenodigd voor POWER Jeugddienst in Spijkenisse. Bij een nederlandse mevrouw groeide har been aan en ze nam Jezus aan. Orthodoxe christen (Eritrea) genas van rugpijn en nam Jezus aan.
Jonge Surinaamse vrouw had al 6 jaar pijn in haar rug en schouders vanwege rugwervel en er was bij haar heupen iets niet goed. Jezus genas haar en zij nam Jezus aan.http://youtu.be/PVWt8S1vWrU
Een hindustaanse mevrouw die bij een operatie een nieuwe knie had gekregen, had lange tijd pijn in haar knie, schouders en rug. Jezus genas haar en nam Jezus aan. Ik kon 6 personen tot Jezus leiden en veel genezingen. 2 getuigenissen opgenomen, waarvan 1 liever niet op internet. Die zit dus in ons archief, maar is niet te zien.

Al met al was het weer een gigantisch feest in de hemel, waarbij in totaal 36 mensen de Here Jezus uitnodigden in hun hart. We vertrouwen erop, dat Hij, die in hen een goed werk begonnen is, dit ook zal voleindigen!

We danken iedereen weer voor gebed. Wil je mee? Meld je aan: info

Met vriendelijke groet,Arie de Paauw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s