PRAYERSTATION, ROTTERDAM

Door Mirjam Refos
Carnaval werd afgelast, regen, sterke wind….en toch mochten we zaaien en oogsten en gingen wij wel de straat op.
Ongeveer 6 Personen deden een eerste stap naar Jezus d.m.v. oprecht zondaarsgebed. En 4 personen wilden wel uitgenodigd worden voor de nieuwe alpha-cursus. Een zr sorak met een man, die zo open stond dat Paulus hem kon bellen en met afsprak hem te ontmoeten bij Centraal Station. Hij kwam en nam nog 2 personen mee en ze gingen met Paulus mee naar de gemeente vanmorgen. Daar ging een en ander mis met opvang en ze gingen tijdensde preek alle drie naar buiten. Ik achter ze aan. 1 huilde uit op mn schouder en bleek dat ze alle drie dakloos waren, 2 wilden echt een ander leven, hadden ze ook tegen mn zoon gezegd. Toen op de stoep verder gegaan die 1 zei : Ik heb zoveel criminele dingen gedaan. Met nog drank in zijn bloed vroeg hij Jezus om vergeving van zijn zonden en ging zelf verder Jezus HELP mij met enz. Enz. onder tranen. Ook de andere 2 in kringetje hand in hand vroegen om vergeving en Jezus in hun hart. De 2 willen nog een keer naar de gemeente komen zonder de man die alcohol gedronken had en met fles onder trui gemeente in was gegaan, die zich zo wanhopig verloren voelde in dit leven en daarom waarschijnlijk naar de fles gegrepen had en ook nog eens niet goed begrepen werd bij binnenkomst tijdens in d er gemeente zijn. Wij houden contact met ze.
Een man uit Angola stopte op zn 6 e jaar met naar kerk gaan en geloof. Zag na gesprek toch wel in dat hij wel weer het geloof op wilde pakken en nieuwe start met Jezus maken. Hij bad oprecht zondaarsgebed.
Een zoon van een wijlen surinaamse voorganger had zich 10 jaar geleden laten dopen en ging heel nu en dan naar Kom en Zie. Ook hij beleed en vroeg Jezus opnieuw in zijn hart. 2 Sur.Jongens zagen ook dat ze vergeving nodig hadden en deden eerste stap naar Jezus.
Voor 3 Syrische moslim (a)s mocht ik bidden, tien ze Jezus Naam hoorden kregen ze plotseling haast masr gebed was al klaar. Ze bedankten vriendelijk en ik gaf ze foldertje mee.
Een ned. Oma die uit Limburg kwam voor het Carnaval en haar dochter en kleinkind geloofden niet in God, toch mocht ik voor ze bidden.
Voor 1″moslim met moslima mocht ik ook voor bidden en hen foldertje meegeven. Als laatste een moslim-jongeman, in Betlehem geboren waar moslims en christenen vreedzaam en vriendelijk met elkaar omgaan. Hij heeft asiel aangevraagd hier voor politieke redenen. Hij gaat niet naar moskee hier en ik vroeg hrm of hij geen zin had een keer naar een kerk te komen. Dat wilde hij wel. Ik : Morgenochtend ? Ik kon hem bellen ’s avonds maar was in gesprek of nam niet op. Zal hem komende werk nog keer bellen misschien uitnodigen bij ons thuis .
Er werd veeel gezaaid door de groep. Het groepje uit Capelle a/d IJssel, die vorige maand bij Luchtmacht (bidden binnen) ging deze keer ook naar West-Kruiskade en kwamen met enthousiast..verhalen en bijzondere onmoetingen en gesprekken..NAT ..door de regen..terug en willen dit zeker in hun woonplaats gaan doen.
Veeel gezaaid door een ieder van ons. Dank en eer aan U HEER JEZUS..

foto van Mirjam Refos.
foto van Mirjam Refos.
foto van Mirjam Refos.
foto van Mirjam Refos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s