Marcel en Leata in Utrecht

Door: Marcel Vogels

Victory Outreach Utrecht

Vrijdag in het centrum van Utrecht was er een outreach met muziek, flyeren en verkondiging van de Blijde Boodschap. Leata en ik zijn er op uitnodiging heengegaan. Aangekomen op het parkeerterrein spreken we een Nederlandse man aan om de weg te vragen, de gereformeerde man had een knie operatie ondergaan om een een tumor te laten verwijderen, we hebben de wortel van de kanker de dood gewenst in Jezus naam en hebben de kanker weggestuurd en de kracht van de Heilige Geest over zijn zwakke knie vrijgezet en nieuw leven over hem uitgesproken waarna hij zijn hart aan de Heere gaf….zo net aangekomen, gaat lekker…daarna lopen we richting CS en van lieve promotie dames krijgen we ieder een pak natuurlijke yoghurt van Noorweegse makelij, verder gelopen zit een man piano te spelen, hij speelt een romantisch lied voor Leata en mij,mmoet niet gekker worden…daarna zet hij de deun van Allelua in en een meisje dat ook aan was komen lopen zong dit lied prachtig mee, een hemels moment…als beloning lieten we de man achter de piano een pak yoghurt achter die hij in de pauze die hij nu had zou nuttigen.
Midden in het centrum staat een Marokkaanse moslim die twee maanden als vrijwilliger een gratis fietsenstalling beheerd, na een val met de scooter had hij last van beenpijn…na gebed verdween de pijn in Jezus naam, hij was zo geraakt dat hij Jezus in zijn hart uit nodigde, allelua, dank U Vader, wat een glorie, daarna spreekt Leata een man uit Iran aan in een scootmobiel… van 20 meter hoog was hij bij de V&D af gesprongen omdat hij het niet meer zag zitten door allerlei toestanden, op wonderbaarlijke wijze kwam hij op zijn voeten terecht..hij zei de engelen hebben mij opgevangen..tijdens zijn herstel in het ziekenhuis ging hij de bijbel lezen, we hebben voor zijn verbrijzelde voet gebeden onder de hand van Leata werd het helemaal heet en alle pijn ging weg.
Nadat we nog enkele dingen in zijn leven in gebed vrij hadden gezet en hij zijn hart had gegeven aan de Allerhoogste Heere ging hij er vandoor met een grote lach op zijn gezicht.. 3 geredde zielen en nog vele zegeningen uit mogen delen. God is goed..toen vroeg pastoor Jessy of ik op het grote plein mijn getuigenis wilde geven..daar stond ik dan voor honderden mensen met een microfoon in mijn hand…wat een dag….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s