Afgelopen Dinsdag, Naar House

Dinsdags doen een aantal mensen van ons team mee met Naar House. Hier volgt een verslag van Mirjam en Corrie

Afgelopen dinsdag .NAAR HOUSE..bus

ROTTERDAM..Regen..regen..regen, EN Zegen.
Nadat de bus er 3 weken niet was kwamen er ongeveer 12 personen evangeliseren. Antoinette Agapour kwam 1 uur te vroeg en bad buiten.Er liep een groep jongeren langs.1 jongen met de handen naar de hemel riep HELP, HELP. Corrie vertelt dat ze dinsdag bij de Naar House bus 8 zielen tot de Heer
heeft geleid:
Twee jonge knullen die open stonden voor de Heer. Ik mocht het reddingsgebed met hen bidden. Een van hen was zelf al veel aan het onderzoeken over Jezus op internet.
Vervolgens 3 jonge mensen uit Hongarije die hun leven aan Jezus gaven. Zij spraken Engels.Zij vroegen het adres van een kerk in hun omgeving.
Vervolgens een meisje, waarvan recentelijk een goede kennis was overleden, waardoor zij en haar moeder erg verdrietig waren. Zij gaf haar leven aan Jezus en zei dat onze ontmoeting beslist geen toeval was en dat het precies op tijd was.
Vervolgens twee adresloze mannen uit Letland, voor wie ik het reddingsgebed mocht bidden nadat ik hen in de bus had uitgenodigd voor koffie. Op deze regenachtige avond heel prettig voor hun. Ook waren ze zichtbaar blij met de maaltijd die ik hun aanbood bij de McDonalds ! Volgende week dinsdag zouden ze weer langskomen voor kleding. Een collega zal daar voor zorgen.
Percy kwam Turkse Bijbel halen voor moslim-zakenman die 1 x mee is geweest naar Kom en Zie en zaterdag tetug gast nasr Turkije.We sloten de avond af met Dankgebed en verwachten dat de Heer verder gast met ZIJN WERK in mensenharten o.a. door de NAAR HOUSE bus in ROTTERDAM.

foto van Mirjam Refos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s