Prayerstation, zaterdag 29/8/15

Mirjam en Corrie waren afgelopen zaterdag bij het PRAYERSTATION in ROTTERDAM het was een Geweldige dag, daar aan de West-Kruiskade.

Er werd Gezaaid, maar ook Geoogst en er vonden Genezingen plaats: 10 personen baden het Reddingsgebed, 2 personen genas Jezus van reumatische pijn en een gekneusde pols.

En we kwamen nog 3 evangelisten tegen Guno Nelom met 2 zusters.

Corrie en Mirjam getuigen: Corrie : Een engelse meneer, geloofde niet, wachtte buiten op zijn vrouw die in supermarkt was. Ik mocht met hem bidden en hij nam het Geschenk van Redding aan . Een man wachtte op ANWB, had lege accu èn geen zekerheid van behouden te zijn, hij bad Reddingsgebed. Een r.k. Kroatische man bad, nadat hij Evangelie hoorde het Reddingsgebed. Surinaamse bad ook en was heel blij daarna. Antilliaanse jongen bad, maar vond niet gepast op straat bidden, aangeraden thuis te bidden en naar Levende Steen verwezen, speelt piano, kan daar zijn talent misschien gebruiken. Gesprekken met moslims gehad, vragen gesteld over Jezus, hoop dat ze er over nadenken. Uitnodigingen Alpha gegeven aan verschillende mensen.
Mirjam : Pastoraal gesprek Curaçaose man en voor hem gebeden. Kaap Verdische mevrouw begreep Evangelie en bad het Reddingsgebed, mag haar opzoeken na of voor verhuizing. Surinaamse mevrouw begreep Evangelie bad het Reddingsgebed en mag haar bellen om een keer mee te gaan met mij naar gemeente. 2 nederlandse en jongen, moeder christen, vader moslim. De 2 baden de andere niet maar Jezus genas, na 2x kort gebed, zijn bezeerde pols van pijn na knokpartij dag ervoor. Hij bedankte en antwoordde mij dat Jezus dat had gedaan en was heel blij. Hindostaanse man bad Reddingsgebed en Jezus genas hem van reumatische, pijnlijke, kromme vingers. Jehova getuige had net bijbelstudie gegeven antwoordde op mijn vraag dat hij en iedereen naar de hel gaat. Ik hem Evangelie verteld waarna hij mij studie en discussie wilde. Hem een hand gegeven, Gods zegen gewenst en gezegd:ik ga verder naar mensen in nood Goede Nieuws vertellen. Laatste Afghaanse meneer uit A’dam. Vroeg waarom hij gebroken hart heeft, wil God hem straffen voor iets wat hij verkeerd gedaan heeft?. Mocht hem Evangelie brengen, bad Reddingsgebed en wil graag Bijbel in Pasto, die ik ga zoeken en hem geven.

Zo was het weer feest in de hemel en op de West-Kruiskade. Als wij gaan,nagaat Hok mee, zeker als we de tools gebruiken die Hij ons gegeven heeft

Zo was het weer feest in de hemel, ook op de West-Kruiskade in rotterdam. Waar wij gaan, gaat Hij ee, zeker als we de tools gebruiken die Hij ons gegeven heeft,

foto van Mirjam Refos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s