Kixtart Terneuzen  2016

Gastvrij ontvangen door ‘Bron van Hoop’ en op initiatief van Edwin Luiten, waren we afgelopen zaterdag, de eerste oktober, te gast in Terneuzen. Na het onderwijs over Krachtevangelisatie en Genezing, waar de Here het oefenen ook al zegende, getuige het filmpje Oefenen in Terneuzen gingen we in drie groepjes, 2 van 4 en 1 van 5, de straat op. Een aantal hadden al ervaring en hadden meegedaan met de Last Reformation en gaan wel vaker de straat op, maar een aantal ook nog nooit.

Er waren mooie gesprekken en genezingen. Benen kwamen gelijk, wat mensen soms flabbergasted deed zijn. Ogen werden soms zo groot als schoteltjes. Een Turkse jongen voelde dat er aan zijn been getrokken werd, maar zag ook wel dat degene die voor hem bad dat niet deed. Een Pakistaanse moslim met zeker 1 cm verschil, zag en voelde het ook. De pijn in zijn rug was weg en als dat zou blijven zou hij in Isa, Jezus gaan geloven. We gaven hem het boekje ‘God leren kennen’ mee en een folder van een plaatselijke gemeente. Drie pubers zagen het ook en zij waren meteen vertrokken toen het met twee van hen gebeurde, de derde vond het ‘eng’ en weg waren ze weer, maar ze hadden Zijn wonderen gezien. Twee personen. An een team liepen wat rond en hebben veel mensen aangesproken, flyers uitgewisseld met mensen van het Jeans Centre en met mensen gebeden. De twee overgeblevenen van die groep vonden het lastig om de mensen op de stoel te krijgen, maar konden toch een iemand tot de Heer leiden. In de straat waar ons groepje stond was het heerlijk druk. Onze stoel bleef niet onbezet. We hadden er nog wel 1 of 2 bij kunnen hebben! Leuk was een vrouw die met een soort kinderwagen haar papegaaien uitliet, zij was van het Leger des Heils. Ze trok veel bekijks, waardoor wij weer mensen konden aanspreken. Zo ook een jonge vrouw, net bevallen, met scoliose. We mochten voor haar bidden, toen we dat vroegen omdat we haar zagen aanstrompelen. ‘Als het werkt ga ik mijn leven lang naar de kerk’ beloofde ze. Haar benen kwamen gelijk en we geboden de rug recht te komen. Na drie keer bidden stopten we, ze voelde geen verschil, zei ze. Maar toen ze wegliep ging dat al een heel stuk beter dan toen ze aankwam…. God gaat door!

Onze twee dames, moeder en dochter (Zoon was met het andere team mee) mochten bidden met een vrouw. Ze was beschadigd, lag in scheiding en kon daarom haar adres ook niet geven. Ze werd emotioneel en in tranen nam ze de Heer aan. Het lucifersdoosje met de parel werd weer uitgedeeld: je bent waardevol!

In totaal namen 9 mensen het besluit om Jezus in hun hart te vragen, waaronder en surinaams, hindustaans stel. We mochten voor hun benen bidden, de vrouw droeg teenslippertjes en die waren gelijk, maar Cora, die voor het eerst mee was, zag dat de zolen ongelijk waren. Door de druk op de ene slipper slijt die meer dan de andere. Ze voelde de kracht van God en allebei gave ze hun leven aan Jezus. Toen we voor hen baden voor de vulling van de Heilige Geest, voelden ze die door hen heen stromen. Ze wonen in de Haag en gaan voortaan zeker naar het Capitool, de Maasbach gemeente. Maar wilden niet wachten tot morgen en zouden vandaag al naar Capital Family Church gaan, de gemeente met wie we samenwerkten.

We vragen gebed voor Benjamin, hij kwam heel veel collega’s tegen, ze zullen maandag wel vragen wat hij aan het doen was…..

Het team wat al regelmatig de straat op gaat is vanaf gisteren met een aantal gekixtarte kracht-evangelisten uitgebreid. We lieten dan ook een banner achter en zien uit hoe God dit team zal gebruiken voor de bouw van Zijn Koninkrijk in Zeeuws-Vlaanderen in het algemeen en Terneuzen in het bijzonder. #feest indehemel.

Alleen onze groep had  foto’s laten maken. Ook dat stel, broer en zus konden we daarna tot de Heer leiden.

Wil jij ook gekixtart worden? Kijk dan op http://www.kixtart.ga en neem contact met ons op!

Gepubliceerd door Arie de Paauw

Want ik schaam mij het evangelie niet, want het is een kracht Gods tot behoud voor een ieder die gelooft. (Rom. 1:16)

One thought on “Kixtart Terneuzen  2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: