Edwin vertelt

Ik wil jullie graag delen wat Jezus heeft gedaan gisteren.
Gisterenmiddag had ik een stukje gelezen uit het boek van Randy Clark “There is more!”. Ik werd daardoor enorm bemoedigd om even in de stad te gaan en daar in ieder geval iemand over Jezus te kunnen vertellen en/of de handen op te leggen.

Deels heb ik dat wel kunnen doen, tegen een athiëst die ook lichamelijke klachten had(rug/heup/ benen 1,5 cm ongelijk), maar ik mocht mijn handen niet op hem leggen of bidden… wel merkte ik dat ik meer met vuur sprak.

Maar dat was het wel… en ging weer naar huis…niet teleurgesteld hoor. Ik dacht dat dit meer een test voor mij was, toch dacht ik…er moet toch meer zijn. (There is more !)

afijn…iK ging de hond weer uitlaten in de avond, en naast mij wonen Koerdische mensen die uit Syrië( Damascus) waren gevlucht. De buurman Adnan had een verband om zijn pols, en ik vroeg of hij misschien gebed wilde voor zijn pols..hij begreep het nog niet goed en zijn vrouw Souraia begreep beter engels en nederlands en begreep dat ik vroeg om te bidden.

In ieder geval nodigden zij mij uit bij hun thuis.

na wat gepraat te hebben, bleek dat Souraia 3 dromen hebben gehad van Jezus, waarbij ze wandelde naast Jezus en een menigte achter Jezus aanliep. Ze had ook een bijbel in het arabisch.

Daarna gebeden voor zijn pols, 3 keer geloof ik…bij de eerste keer voelde hij al verschil en keek al verwonderd( hij was zelf nog moslim…iig ze hadden de ramadan een paar weken afgesloten) naar zijn vrouw. Zij wers wel blijer en blijer.

Daarna nog voor zijn beenlengte verschil en rug gebeden, en dit herstelde de Here Jezus, verder werd hij heel warm van binnen en voelde een nieuwe adem( ….maar het mooiste is dat ik mocht bidden dat de Here Jezus (Isa) in zijn hart zou komen.

Het script in het engels gelezen en samen het gebed gedaan.

Maar ik moest ook voor hun zoon Mohamad bidden, hij heeft soms moeite met praten..het blijft soms steken. Ook had hij angst( waarschijnlijk door wat ze hebben meegemaakt door de tocht, deels lopend, of liftend die ze gemaakt hebben om Syrië te ontvluchten en naar het veilige westen te gaan)

Ook voor vrede liefde en vreugde gebeden.. hij merkte ook verschil. En hij wilde de Here Jezus ook aannemen, Halleluja!

God is goed!!

is heb nog geen foto’s van hun gemaakt, ik heb hun wel een traktaat meegegeven die ik een keer had gekregen met de tekst van Genesis 28: 15

Ikzelf sta je terzijde, Ik zal je overal beschermen, waar je ook heen gaat, en Ik zal je naar dit land terugbrengen; Ik zal je niet alleen laten tot Ik gedaan heb wat ik heb beloofd.

Wat een mooie belofte!!,

Willen jullie ook bidden voor hereniging van hun familie, dit was een verlangen van Souraia…ook al geloof ik in de tekst wat God hun gaf..
Erwin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s