Basel, 20/9/19

Een bijzondere middag in Basel, dat mag je het wel noemen. We hadden een lunchafspraak met Jason Chin, van Love says go, georganiseerd door Claudia, bij de McDonalds.

Nadat iedereen gearriveerd was, verschillende nationaliteiten, zoals de USA, Israël, Duitsland, Filipijnen, Finland, Frankrijk en Nederland, introduceerde iedereen zich kort. Jason gaf een korte training over profetie en dat praktiseerden we op elkaar.

We zaten met twee jonge vrouwen de ene uit Parijs, origineel Congo, genaamd Lina, de andere uit Milaan, origineel Israël, van Arabische afkomst, gemaand Samar, Nadat de mannen voor mij (mooie profetische woorden) en de vrouwen voor elkaar gebeden hadden gingen wij met zijn viertjes de straat op. De rest bleef achter, maar zou later gaan.

De taalbarriere was lastig, de beide dames spraken alleen Engels en geen Duits. Margreet kwam op het idee om zonnebloemen te kopen en weg te geven, wat hier en daar tot mooie gesprekken leidde. Ik mocht bidden voor een man met 2 honden. Hij was gisteren bij de dokten geweest voor pijn in zijn spieren. Hij kreeg nu medicatie. Ik bad voor hem, maar hij kon niets zeggen. Zijn vrouw kwam eraan en roofde ons verdere gesprek.

Margreet en het meisje uit Milaan spraken een oudere vrouw, die hen een folder wilden geven van het watchtower genootschap. Ze sprak geen Engels, geen Duits, alleen….. Italiaans! Wel dat was geen probleem en ze kreeg het haarfijn uitgelegd in die taal.

Ik sprak met Bob, een soort zwerver met een straatkrant in rasta kleuren gekleed, maar hij kende Jezus

Ik raakte ook ik gesprek met twee dames van de mormonen. We deelden onzE liefde voor Jezus. Ik bad voor het ene meisje voor een lieve rijke bovenal godvrezende man.

Zomaar een paar ontmoetingen als je een uurtje in de zin staat voor het parlementsgebouw in Basel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s