NIET genezen, WEL gered!!

Mijn naam is Sam Hak

Sam Hak

Ik ben de gelukkige man van Esther en de trotse vader van Joëlle en Matthias.

Ik was werkzaam bij een graafmachineverhuurbedrijf en hoorde dat een collega kanker had. Ik heb vaker voor mensen gebeden, waarna een genezing plaatsvond.

Ik had het gebeuren naast mij neergelegd totdat ik op de plek moest gaan werken waar hij gewerkt had. Ik hoorde van de mensen daar dat de artsen niets meer voor hem konden doen. (Het frappante was dat er in het gebouw een schilderij van een regenboog hing, wat ik als een teken van God ervoer)

Nu was het geval dat ik op geen enkele manier contact met deze collega had, dus besloot ik (terwijl mijn zoon van toen 10 jaar voor mij bad) om mijn leidinggevende te bellen met de vraag wat ik aan moest met het feit dat ik die collega niet kende, maar wel een mogelijkheid voor genezing zag.

Zijn reactie was: ‘dan vraag je toch aan hem zelf wat hij ervan vindt.’ (tijdens dit telefoontje was mijn stem schor van de spanning)

Mijn collega reageerde: ”Ben je soms een dominee?’  Hierop zei ik: ‘Ik ben gewoon een grondwerker die Feyenoord ook leuk vindt en die gelooft dat Jezus je kan genezen. Hij vond het goed om een afspraak te maken om langs te komen.

Een paar dagen voordat ik naar die collega zou gaan, moest ik in zijn tuin nog wat dingen doen.

Vlakbij zijn huis stond een auto geparkeerd met een kentekenplaat met het woord “MIRACLE”  (wonder). Ook ontmoette ik daar een nicht, waar hij als een dochter voor zorgde.

Toen ik die bewuste avond langskwam was die nicht er met haar broertje en moeder.

Ik mocht hem (Rinus) de handen opleggen in Jezus naam en genezing uitspreken. Toen ik hem vroeg of hij iets voelde zei hij dat hij iets voelde stromen.

Na dit gesprek kreeg ik diverse vragen over het geloof van hem. Toen het gesprek over de liefde van God ging, gaf Rinus zijn bijval. Op mijn vraag of hij zijn leven aan Jezus wilde geven gaf hij gelijk zijn instemming. Terwijl er mensen om hem heen zaten die van hem hielden, maakte hij de opmerking, dat hij nog nooit liefde in zijn leven ervaren had.

Hierna vroeg zijn nicht of ik voor haar moeder wilde bidden die paranormaal was en last van stemmen had. Toen ik mijn hand op haar schouder legde en voor haar bad, kwam er in mij de gedachte dat zij iemand moest vergeven. Toen ik mijn gedachte met haar deelde bleek het ook te kloppen. Nadat zij vergeving uitgesproken had begon ze te stralen.

Vier dagen later overleed Rinus.

NIET genezen, WEL gered!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s