SWAT 15-2-2020, Rotterdam

Zo’n 30 mensen waren er in totaal afgekomen op de uitnodiging om je te laten trainen in effectieve evangelisatie. Uit Veenendaal, Tilburg, Den Haag en natuurlijk uit de regio Rotterdam. waaronder 12 mensen die uit de medeorganiserende gemeente Kom en Zie kwamen.

De training bestond uit drie delen:

1) Zielenwinnen, met het script van het hart,

2) Bidden voor de zieken,

3) woorden van kennis en hoe die toe te passen.

Alledrie werden uitgelegd en geoefend.

Arie legt het uit
Margreet legt uit wat de bedoeling is van de 100 rozen

We hadden 100 rozen 🌹 gekregen van de Fa. Van der Dussen tuincentrum https://www.uwtuincentrum.nl/ om die aan de mensen uit te delen

Daarna werd er geluncht en gingen we in 5 groepen de straat op

Ieder team doet zelf verslag:

Team Brenda

Brenda vertelt: Wat een geweldige dag! Een dag waar letterlijk een stukje Hemel de aarde raakte. Natuurlijk werden er door gebed harten geraakt! Mensen werden emotioneel en voelde de kracht van God stromen. Wat een haast, drukte en gebrokenheid op de wereld, maar wij mochten in die gebrokenheid mensen bemoedigen en het licht verspreiden. Soms werden ze letterlijk in onze armen gedrukt! Er was een mevrouw die de kracht van de Heilige Geest niet kende, nooit gevoeld, zei ze.😉 Tot er voor haar gebeden werd en juist die mevrouw Zijn kracht binnen voelde stomen! Zelf zal ik Aad niet snel meer vergeten. Hij dacht ik kom niet in de Hemel, God kent mij niet! Aad een stevige kerel, met al een pakket levenservaring. Toch vroegen we voor hem te bidden. Ja hoor, zei hij! God gaf woorden van kennis en tranen biggelde over zijn wangen. Hij nam meteen onze lieve Here Jezus aan in zijn hart. We bemoedigde hem en vertelde dat zijn leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Dat al zijn zonden en lasten verdwenen zijn en dat hij helemaal opnieuw mag beginnen. Aad beaamde dat en ik weet zeker, dat alle lasten van zijn schouders afvielen, God deed een groot wonder in Zijn hart! Zo mooi om te zien en wat was Aad blij!Onze groep werd echt aangedreven door de Heilige Geest, zielen werden gered, wonderen en tekenen volgde ons wat een Glorie!

Johan doet verslag van zijn groep:

Wat een geweldige dag was het. Wij mochten door genade van God vier personen tot de Heer leiden. Er was een jongeman die op de stoel ging zitten en voordat ik een van de teamleden Johan vroeg om de beenlengte verschil te meten kreeg ik een openbaring van kennis dat hij zich afgewezen voelt. Daarna kreeg hij tranen in zijn ogen. En onder de tranen nam hij Jezus aan als zijn Heiland. God is goed. Sommige mensen gingen gemakkelijk op een stoel zitten anderen vonden het te eng. Wat mij opviel is als wij tegen de mensen zeiden dat God heeft een plan met hun leven heeft, dat hun leven gelijk verandert. Een mevrouw bij de Lidl had vreselijk pijn in de rug. En wij hadden niet veel tijd om met haar te bidden want even later kwam haar zoon aan die er niets van moest weten. Toch raakte God die vrouw aan want de pijn was een stuk minder en dat zei ze ook. Daarna zijn er nog twee mensen op de stoel gaan zitten. God raakte ze aan. Bij een persoon was het rechterbeen korter.
Ik liet Johan die bij ons was voor hem bidden en te spreken tot zijn benen.

Johannes bidt voor het gelijk worden van de benen

Toen hij opstond zei hij dat het leek alsof zijn benen allebei recht geworden waren. God deed een geweldig werk. En Hij zal doorgaan.Tenslotte kwamen wij bij een man die in een rolstoel zat. Hij was vanaf zijn geboorte toe verlamd. Ik zei tegen hem dat God hem niet zo had geschapen. Ik sprak dat er leven zou komen in zijn benen. De mensen die met mij meegekomen waren zagen toe wat er zou gaan gebeuren. Ik zei, jongeman er komt een tijd dat je weer zult kunnen lopen alleen jij moet tegen de benen gaan spreken. Dat zou hij gaan doen. Wij hadden weinig tijd anders zou het grootste wonder in Rotterdam gaan gebeuren. Toch heeft hij het gebed om redding gebeden. Er is feest in de hemel en de rest zal ook wel gebeuren. Ik heb er het geloof voor.

Vervolgens doet Sam verslag:

We zijn gisteren met een groep de straat op geweest om de liefde van God uit te delen.
We hebben i.v.m. met Valentijn rozen uitgedeeld, waar erg leuk op gereageerd werd.
We mochten voor een Marokkaanse jongen bidden voor beenlengteverschil. Zijn benen groeide gelijk en hij had gelijk weer meer dan genoeg gesprekstof met zijn vrienden😉.
Een Moslima gaf haar hard aan Jezus.
Een jongen die wij niet eens aangesproken hadden stond vanaf een afstand op ons te schelden.Heel kort nadat hij wegliep kwam er een spierwitte duif langslopen. Dit ervaarden wij als een knipoog uit de hemel.

Het meest grappige van de dag vond ik het feit dat de persoon die zei dat evangeliseren erg moeilijk was, het actiefste was.
De nieuwe mensen in onze groep waren verbaasd hoe makkelijk mensen te bereiken waren.<

Ondergetekende:

Ook mijn groep bestond uit een mix van Kom en zie-ers, hernieuwd of al langer lid, mensen van onze eigen discipelbijbelschool en anderen, die voor het eerst met zoiets meededen. Ook hier de verbazing dat zoveel mensen ‘zomaar’ voor zich laten bidden! Maar zegt Paulus niet in Rom.8 dat de schepping zucht en wacht op het openbaar worden van de kinderen Gods.

Er vond een nogal heftige discussie plaats, redelijk aan het begin, waardoor iemand zich eigenlijk liet intimideren en niet meer uit durfde stappen. Ik mocht haar bemoedigen met het feit dat daar haar kracht gaat liggen, omdat de tegenstander haar daar probeert lam te leggen! We mochten veel voor mensen bidden, ook voor genezing een beenverlenging en in totaal 12 mensen tot Jezus leiden!

Waaronder Donovan, die beloofde eens een keer naar Kom&Zie te komen. (Zie foto)

Last but not least de groep van Jimmy, Xiomara begint:

Mijn naam is Xiomara.
Vandaag precies een maand geleden kreeg ik van broeder Jimmy de uitnodiging om mee te gaan met het evangelisatie team van Kom en Zie onder leiding van Arie, dit was niet mijn eerste keer op straat maar wel met het team van Arie. Toen ik aankwam op locatie had ik al 5 dagen zo veel pijn in mijn knie, hij was dik en opgezwollen. Tijdens het oefenen met bidden voor genezing baden Jimmy en Youetta voor mijn knie, ook voor de outreach werd er door het hele team gebeden, waarna ik normaal kon lopen, en nu ik dit aan’t typen ben nog steeds. Halleluja, dank U Here Jezus.
Gedreven door de liefde van Jezus in mijn hart, en het zeker weten dat Hij ontzettend veel van mij houdt, of ik voor mensen bid of niet, ging met mijn groep op pad. Biddend stemde ik me in met de Heilige Geest en vroeg:’ HERE wie mag ik aanspreken? De HERE gaf mij 2 mensen, één mevrouw in haar +/-70 jaar en een Jong volwassen vrouw van 32 jaar met allebei mogen delen wat een offer Jezus deed om hun eeuwig leven te geven als geschenk. En heel velen kunnen zegen en vertellen dat Jezus van hun houdten een geweldige plan heeft met hun leven. Dank U Hemelse Papa!


Youetta vertelt verder: Youetta 15-2-2020

Vandaag hadden we weer een mooie SWAT training. Tijdens de training gingen we ook aan de slag met het profetische dit was heel bijzonder en raakte me.
Toen gingen we de straat op en wat ik mooi vond was dat onze groep al tijdens het lopen begon uit te stappen en we ook als groep voor iemand gingen bidden.
Zelf had ik nog een heel mooi gesprek met een vrouw. Toen ik voor haar mocht bidden en aan haar vroeg of er nog iets was waarvoor ik kon bidden misschien pijn of iets dergelijks gaf ze aan dat ze lichamelijk heel gezond was maar dat haar hart pijn deed dat haar hart gebroken was. Ik mocht haar bemoedigen en vertellen wat God voor haar wilde doen en heb voor haar gebeden. Je zag de tranen in haar ogen staan! Het was heel bijzonder en zo mooi het raakte me enorm.

Daarna gaf ze haar hart aan Jezus en toen we baden zet me vrij was ze zo overtuigend ze vroeg echt naar God om haar vrij te zetten 2 keer. Na nog even te hebben gesproken en haar wat dingen mee te hebben gegeven liep ze opgewekter weg. Het was heel mooi en bemoedigend ik ben blij dat ik deze dag ben geweest!

We kijken terug met dankbaarheid en blijdschap , met bijzondere aantekeneing dat men in het begin van de week nog storm voor die zaterdag had opgegeven, maar die kwam natuurlijk) pas zondag.. 😉

#rotterdamshallbesaved #rsbs #krachtevangelisatie #SWAT #komenzie

Gepubliceerd door Arie de Paauw

Want ik schaam mij het evangelie niet, want het is een kracht Gods tot behoud voor een ieder die gelooft. (Rom. 1:16)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: